Siirry sisältöön

Gravel pyörä White GX Lite

WHITE GX LITE S 52 162-177cm 1.
WHITE GX LITE M 54 170-185cm 1.
WHITE GX LITE L 56 175-189cm 1.
WHITE GX LITE XL 58 182-197cm 1.
Alkaen 30,00 € / 3 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

KITETIRRI OUTDOORS kitetirri@gmail.com +358 40 5404513 Y-tunnus: 1816596-2 Kauppiaan ehdot

Uutuutena monipuoliset White GX Lite gravel-pyörät

Hyvä valikoima runkokokoja, soveltuu loistavasti retkeilyyn Salpausselkä Unesco Global Geopark alueen poluille, sora- ja päällystetyille teille. Parhaimmillaan touko-marraskuun välisellä ajalla!

Uusi gravel pyörä, mukava, urheilullinen ajoasento. Hyvin varustettu jokapaikan pyörä, omiaan pitkillä lenkeillä, sorateillä ja talvipyöräilyssä.

GX Lite -gravel-pyörässä on hiilikuituhaarukka sekä lujatekoinen alumiinirunko. Selle Italia -satula, 16-vaihteinen Shimano Claris -vaihteisto ja mekaaniset levyjarrut. White-kiekot ja WTB Ridley renkaat takaavat vauhtia ja rullaavuutta sekä erinomaisen pidon.

Kohokohdat:
-Kompakti runkorakenne, mukava ajoasento.Paino 10,9 kg
- Shimano Claris -vaihteisto
- Mekaaniset Promax -levyjarrut
- Shimanon kampisarja ja Joytechin etu- ja takanavat
- WTB Riddler -renkaat

Kevyt ja lujatekoinen gravel-pyörä ympärivuotiseen käyttöön, myös lumelle. Kevyt alumiinirunko on pituussuunnassa kompaktia kokoa ja ajoasento on miellyttävä.

Nykytrendien mukaiset välitykset, erittäin monikäyttöinen pyörä.
WTB-renkaat ovat laadukkaat ja niiden monipuoliseen käyttöön sopiva kuviointi on omiaan tähän pyörään.

Suosittelemme varaamaan ennakkoon nettikaupastamme!!

Nouto ja palautus:   Salpausselkä Park, Hämeenlinnantie 59, 15830 Lahti ole ystävällisesti yhteydessä myyntiimme kitetirri@gmail.com tai 0405404513. Sovittaessa ja erillistä korvausta vastaan muuallakin Lahdessa ja lähialueella, kysy lisää myynnistämme.

Pyörävuokraan kuuluu: Laadukas gravel-pyörä,pyöräilykypärä, kaarilukko pakattuna selkäreppuun, tehokas etu- ja takavalaisin sekä  Bolle-suojalasit. Annamme käytönopastuksen, joka kuuluu vuokra-aikaan.

Lisähintaan voit vuokrata GPS-laitteen ja nuotiopuut sytykkeillä, kysy lisää myynnistämme.

Pyydämme tutustumaan ennakkoon: Kitetirri Tmi -varausehdot

Kitetirri Outdoors pidättää itselleen oikeuden periä enintään 300 €:n pantin per pyörä asiakkaan luotokortilta. Pantti peritään ennen varauksen alkua ja palautetaan kun pyörä on palautettu asiakkaan toimesta ja todettu ehjäksi Kitetirri Outdoorsin toimesta. Panttia voidaan käyttää vuokrauksessa rikkoutuneen pyörän korjaamiseen tai se voidaan jättää palauttamatta, mikäli pyörää ei palauteta sovitusti. Varaudu esittämään virallinen henkilötodistus, passi tai ajokortti henkilöllisyyden toteamista varten.

Soveltuu normaalikuntoisille ja pyöräilytaitoisille.

Pyöräilijän maksimipaino: 120kg varusteineen.

Meillä voit maksaa myös virike-eduilla: