Siirry sisältöön

GRAVELPYÖRÄILY

GRAVEL pyöräily on hauskaa ja rentouttavaa.

Gravelpyörä sopii erittäin hyvin Suomeen, helposti rullaavat renkaat, helpot vaihteet, mukava ajoasento ja paljon kiinnityspisteitä varusteille päivämatkoja varten. Gravelpyörä ei kaihda sorapintoja, ei ole kuitenkaan jousittamattomana sovelias kivkkoon tai kovin juurakkoisille metsäpoluille. Kuljet helposti päivämatkoja 45-150km kuntotasosta riippuen.  Tutustutu gravelpyöräilyyn vuokraamalla pyörä helposti Kitetirri Outdoorsilta!

Salpausselkä Geopark gravelpyöräily alueena

Alueen monipuolisille tiestöille on helppo suunnitella päiväretkiä,pääsääntöisesti  tiet ovat karkealla asfaltilla ja löydät helpolla pitkiä soraosuuksia. Pääset meiltä Kitetirri Outdoorsilta suoraan parhaille reiteille, meiltä saat reitti-infoa ja parhaat vuokravälineet. Ihastut Lahden satamaan, Hollolan kirkonkylän miljööseen, kesäisen Vääksyn keskustaan, Vierumäen sorateihin. Alueella on myös hyvin ravitsemuspalveluja ja useita panimoita. Suosittelemmme tutustumaan ainakin Hollolan kirkonkylän kioskiin, Vääksyssä Ranskalaiseen Kyläkauppaan ja Kanavan Panimoon, Heinolassa Heinäsaareen ja Ranta Casinoon

Täältä erittäin hyvät reitit!

Kenelle gravelpyörä sopii

Gravelpyöräily maantiepyöräilyn jokamiesluokka, helpot vaihteet, hyvät jarrut ja miellyttävä ajoasento mahdollistaa jo ensimmäisillä kerroilla hyvinkin 45-80km retket kuntotasosta riippuen. Pukeutuminen ei tunne mitään erikoista koodia, pukeudu tarkoituksen mukaisesti, toki laji on hauskaa ja lajin ympärille syntyneet tapahtumat ovat hauskaa yhdessä tekemistä ja olemista. Lähde rohkeasti kokeilemaan, ja kaverille voi vuokrata sähköpyörän, molemmat viihtyy.