Siirry sisältöön

Gravel pyöräily

Gravel-pyöräily on hauskaa ja rentouttavaa

Gravel-pyörä sopii erittäin hyvin eteläiseen järvisuomeen.Nämä pyörät rakastavat sorapintoja, ei ole kuitenkaan jousittamattomana sovelias kivikkoon tai juurakkoisille metsäpoluille. Kuljet helposti päivämatkoja 45-150 km kuntotasosta riippuen.  Tutustu gravel-pyöräilyyn helposti vuokraamalla pyörä Kitetirri Outdoorsilta!

Salpausselkä Unesco Global Geopark gravel-pyöräily alueena

Alueen monipuolisille tiestöille on helppo suunnitella päiväretkiä. Päätiet ovat karkealla asfaltilla mutta löydät helposti pitkiä soraosuuksia. Pääset Kitetirri Outdoorsilta suoraan parhaille reiteille, saat ajantasaista reitti-infoa ja parhaat vuokravälineet. Ihastu Lahden satamaan, Hollolan kirkonkylän miljööseen, kesäisen Vääksyn keskustaan sekä Vierumäen sorateihin. Alueella on myös hyvin ravitsemuspalveluja ja useita panimoita. Suosittelemmme tutustumaan ainakin Hollolan kirkonkylän kioskiin, Vääksyssä Ranskalaiseen Kyläkauppaan ja Kanavan Panimoon, Heinolassa Heinäsaareen ja Ranta Casinoon

Tsekkaa parhaat reitit!

Kenelle gravel-pyörä sopii

Gravel-pyöräily on maantiepyöräilyn jokamiesluokka. Täsmälliset vaihteet, hyvät jarrut ja miellyttävä ajoasento mahdollistaa jo ensimmäisillä kerroilla hyvinkin 45-80 km retket kuntotasosta riippuen. Ei erikoista pukukoodia, pukeudu tarkoituksen mukaisesti. Gravel-pyöräily on hauskaa ja lajin ympärille syntyneet tapahtumat ovat mukavaa yhdessä tekemistä ja olemista.

Lähde rohkeasti kokeilemaan ja kaverille voi vuokrata sähköpyörän, molemmat viihtyy.