Siirry sisältöön

LEIJAHIIHDON PERUSKURSSI

150,00 € / 3 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

KITETIRRI OUTDOORS kitetirri@gmail.com +358 40 5404513 Y-tunnus: 1816596-2 Kauppiaan ehdot

Tule opettelemaan kokeneen kouluttajan johdolla vauhdikas leijahiihto!

MEILLÄ KURSSIKÄYTÖSSÄ IHAN SUPER kevyet FLYSURFER PEAK SINGLESKIN LEIJAT-

HUOMIO  - JÄRJESTETÄÄN SÄÄN SALLIESSA VAIKKA JOKA PÄIVÄ - KYSY LISÄÄ MYYNNISTÄMME  kitetirri@gmail.com

Leijahiihto on vauhdikasta ja kiehtovaa, pystyt etenemään kuten purjehtiessa haluttuun suuntaan ja nykyaikaiset hiihtoleijamme eivät jätä Sinua kylmäksi.

Kurssin hintaan kuuluu hiihtoleijojen, valjaiden, jääruuvien ja kypärän vuokra sekä koulutus. Otamme kurssille kerrallaan maks. 4hlö

Pukeudu sään mukaan, kerrospukeutuminen, lämpimät tukevat jalkineet ja lämmin taukotakki hetkittäistä lämmittelyä varten. Termarissa lämmin juotava suotavaa.

Yrityksellämme on kouluttajavakuutus. Huolehdithan että tapaturmavakuutuksesi on kunnossa kaiken varalta ennen kuin osallistut kurssille. Jotkut vakuutusyhtiöt vaativat erillisen urheilulaajennuksen. Leijakurssin käyminen tapahtuu aina omalla vastuulla.

Kurssisisältö: Turvallisen paikan valinta, tuulioppia, hiihtoleijan valmistelu ensilennätystä varten, leijan lennätys, hätälaukaisun harjoittelu, tuuli-ikkuna (leijan liikkuma-alue hahmotelma), tehontuotto, leijan turvallinen alasotto, leijan pakkaus.

Järjestetään Lahdessa - Vesijärvellä, tapaamispaikka sovitaan tuulensuunnan mukaan - vaihtoehtoina Mukkula, Lahden satama tai Messilä Camping. Kursseilla on sää- ja olosuhdetakuu, siirrämme kurssia tai palautamme kurssimaksun, jos sää- ja olosuhde ennuste estää turvallisen kurssin järjestämisen!

Toimimme luonnossa - Luonnon ehdoilla!

KYSY SAATAVUUTTA MYÖS HALUAMAASI AIKAAN, JÄRJESTÄMME KURSSEJA TARPEEN MUKAAN VAIKKA JOKA PÄIVÄ!