Siirry sisältöön

Herkkusuun maastopyöräretki läpi Salpausselän Hollolan Hirven savusaunaan

Maastopyörällä halki Salpausselän

Salpausselän maailmankuulun hiihtostadionin lisäksi maastopyöräreitin varrelle jää jopa 2 mrd vuotta vanhoja kansainvälisestikin merkittäviä geologisia kohteita - retki kulkee läpi keskeisen Salpausselkä Geoparkin! Maastopyöräretkellä tutustut jääkauden jälkiin; kauniiseen suppamaastoon ja Pirunpesän jylhiin maisemiin. Nautit kauniista luonnosta ja sähköavusteisen maastopyörän voimasta. Retki jatkuu kohti hämäläistä maalaismaisemaa.

Perinteinen savusauna ja lähiruokabuffet

Hollolan Hirvessä sinua odottaa perinteinen savusauna ja sen lempeät löylyt. Pulahda poreilevaan kylpyaltaaseen vilvoittelemaan ja ihailemaan maisemaa. Grillibuffetin lähiruokaherkut huuhtelet alas talon oman panimon perinteisellä Kivisahdilla. Olo on hyvä!

Sähköavusteinen maastopyörä sopii kaikille

Sähköavusteisen maastopyörän avustuksen tehoa voi säätää oman jaksamisen mukaan. Samalle retkelle voi osallistua hyvin eritasoisia pyöräretkeilijöitä. Varaa retki työ-tai ystäväporukalle tai perheellesi

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetä kysely sähköpostitse kitetirri@gmail.com. Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perustella. Tätä tuotetta ei voi ostaa ennakkoon verkosta.

 Ajankohta: 1.5-30.10.2022,  milloin tahansa sopimuksen mukaan. Kesto: Pyöräily n.2,5-3h ja sauna 2h ja ruokailu 1h

Osallistujamäärä: 10–20 henkeä. Hinta: 1950€ / sisältää 10 hlö - lisähenkilöt 129€ / hlö, maksimi 20 hlö, hinnat sis. alv 24%

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta sähköavusteisesta maastopyöräilystä, mutta tulee osata pyöräillä. Opastamme alkuun pyörien toiminnan ja suoritamme ajoharjoittelun.

Hintaan sisältyy:

 • laadukas, huollettu sähköavusteinen maastopyörä ja ajovarusteet (kypärä ja suojalasit)

 • sähköavusteisen maastopyörän käyttöopastus ja lyhyt ajoharjoittelu ennen retkeä

 • Salpausselän tarinat tuntevan maastopyöräoppaan vetämä maastopyöräretki

 •  perinteinen savusauna ja porealtaineen, saunapyyhe, shampoo ja saippua

 • lähiruokaan perustuva runsas ja maistuva grillilautanen, ruokajuomina vesi, maito, mehu

 • vaihtovaaterepun kuljetus Hollolan hirveen

Lisähintaan saatavilla:

 • savusauna- ja grillibuffetjuomat: erikoisoluet,

 • paluukuljetus lähtöpaikkaan taksilla

Hyvä tietää:

 • varustaudu retkelle sään mukaisella ulkoiluvarustuksella, sadetta varten sadeviitta tai sadetakki, taukotakki, tukevat ulkoilukengät tai lenkkarit. Huomaa, että kostealla kelillä kura saattaa lentää mutta se on maastopyöräilyn suola ja ilo. Savusaunaa varten uimapuku ja omat hygieniatarvikkeet

 • juomapullo täytettynä, saat myös juomapulloja ja vettä Kitetirri Outdoorsilta

 • jos sinulla on pyöräilykypärä, suojalasit ja käsineet, ota ne mukaan

 • vaihtovaatereppu, jonne pakkaat vaatteet retkelle lähdettäessä ja joka kuljetaan savusaunalle

 • Savusauna on sekasauna, miehille ja naisille on omat pukuhuoneet

 • Sähköavusteiset maastopyörät: käytämme retkellä Kitetirri Outdoorsin sähköavusteisia, korkeatasoisia pyöriä. Pyöriä on eri merkkisiä ja eri kokoisia, koot XS - XL.

Osallistumisvaatimukset Kitetirri Outdoors -opastetuille retkille:

 • Pyöräilijän tulee olla yli 150 cm pitkä, tulee pystyä nousemaan ja laskeutumaan pyörän päälle/päältä helposti sekä pitää osata polkea tiellä ja leveällä polulla turvallisesti ja pelkäämättä. Normaali kunto, ei vakavia sairauksia, esimerkiksi sydänvika yms.

 • Ei sovellu liikuntarajoitteisille

 • Retki sopii melkeinpä kenelle vaan ja et tarvitse aiempaa maastopyöräilykokemusta. Käymme retken alussa läpi pyörän käytön ja turvallisuusohjeet, kuten jarrutus. Nimensä mukaisesti sähköavusteinen sähköpyörä avustaa ja niinpä retkelle voi osallistua hyvin eri kuntoisia pyöräilijöitä. On hyvä huomata, että menemme kaikille sopivalla vauhdilla ja valitsemme maaston sen mukaisesti.

Lähtöpaikka:

Kitetirri Outdoors, Hämeenlinnatie 59, 15800 Lahti

 

Peruutus- ja maksuehdot:

Peruutuspäivä on se päivä, jona Kitetirri Tmi on saanut tiedon tilauksen peruutuksesta sähköpostitse kitetirri@gmail.com. Asiakas vastaa siitä, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa.

Mikäli tilaus perutaan aiemmin kuin 21 vrk varauksen alkamisesta, peruutus on ilmainen. Kun tilauksen alkamiseen on aikaa enintään 21 vrk ja vähintään 14 vrk, peritään tilauksesta toimituskulut. Toimituskulujen suuruus on 25 € (sis. alv. 24%). Kun tilauksen alkamiseen on aikaa alle 14 vrk, mutta vähintään 7 vrk, peritään 50% tilauksen varaushinnasta.Kun tilauksen alkamiseen on aikaa alle 7 vrk, peritään koko varaushinta.

Retki laskutetaan tilattaessa, viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.