Siirry sisältöön

Ihastu sähköavusteiseen maastopyörään

Salpausselkä Unesco Global Geopark Lahdessa on monipuolinen maastopyöräilykohde, mäkiseen maastoon soveltuu parhaiten sähköavusteiset maastopyörät. Tutustumme retkellämme jääkauden muovaaman reunamuodostelman upeaan luontoon pyörän satulassa.

Tapaamme sovitussa paikassa ja osallistujat saavat ennakkotiedustelun mukaisesti sopivan kokoiset pyörät, kypärät ja suojalasit, opastamme pyörien ja välineiden käytön sekä suoritamme ajoharjoittelun ennen retkeä. Retki on kevytvauhtinen, ehdimme samalla tutustumaan kauniiseen Salpausselän maastoon. Opas kertoo retken aikana laajemmin sähköavusteisella maastopyörällä harrastamisesta Salpausselällä ja antaa parhaat vinkit.

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetä kysely sähköpostitse kitetirri@gmail.com

Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perustella. Tätä tuotetta ei ostaa ennakkoon verkosta.

Retken aloituspaikka: Salpausselkä Park,  Hämeenlinnantie 59, 15800 Lahti tai lisähintaan muu sovittu paikka.

Ajankohta: koko vuosi Kesto: 1,5 h

Osallistujamäärä: min.4–max. 16 henkeä ( joulu-huhtikuu max. 10 henkeä).

Hinta: Alkaen 59€ / hlö, hinnat sis. alv 10%

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta sähköavusteisesta maastopyöräilystä, mutta tulee osata pyöräillä. Opastamme alkuun pyörien toiminnan ja suoritamme ajoharjoittelun.

Hintaan sisältyy: Kokenut opas ajoharjoittelun ja retken ajaksi, sähköavusteinen maastopyörä tai -fatbike, kypärä ja suojalasit.

Hyvä tietää:

  • varustaudu retkelle sään mukaisella ulkoiluvarustuksella, sadetta varten sadeviitta tai sadetakki, taukotakki, tukevat ulkoilukengät tai lenkkarit. Huomaa, että kostealla kelillä kura saattaa lentää mutta se on maastopyöräilyn suola ja ilo:).

  • juomapullo täytettynä, saat myös juomapulloja ja vettä Kitetirri Outdoorsilta

  • jos sinulla on pyöräilykypärä, suojalasit ja käsineet, ota ne mukaan

  • Sähköavusteiset maastopyörät: käytämme retkellä Kitetirri Outdoorsin sähköavusteisia, korkeatasoisia pyöriä. Pyöriä on eri merkkisiä ja eri kokoisia, koot S - XL.

Peruutus- ja maksuehdot:

Peruutuspäivä on se päivä, jona Kitetirri Tmi on saanut tiedon tilauksen peruutuksesta sähköpostitse kitetirri@gmail.com. Asiakas vastaa siitä, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa.

Mikäli tilaus perutaan aiemmin kuin 21 vrk varauksen alkamisesta, peruutus on ilmainen. Kun tilauksen alkamiseen on aikaa enintään 21 vrk ja vähintään 14 vrk, peritään tilauksesta toimituskulut. Toimituskulujen suuruus on 25 € (sis. alv. 24%). Kun tilauksen alkamiseen on aikaa alle 14 vrk, mutta vähintään 7 vrk, peritään 50% tilauksen varaushinnasta.Kun tilauksen alkamiseen on aikaa alle 7 vrk, peritään koko varaushinta.

Retki laskutetaan tilattaessa, viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.