Siirry sisältöön

Leijahiihdon jatkokurssi

Leijahiihdon jatkokurssi
150,00 € / 2 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

KITETIRRI OUTDOORSkitetirri@gmail.com+358 40 5404513Y-tunnus:1816596-2Kauppiaan ehdot

Tule oppimaan kiehtovaa leijahiihtoa kokeneen ohjaajan johdolla!

Meillä on käytössä superkevyitä Flysurfer Peak singleskin ja Flysurfer Soul -lumileijoja! Ajanmukaiset turvalaitteet ja lentää erittäin kevyessä tuulessa.

Leijahiihto on nopeaa ja kiehtovaa, voit liikkua haluttuun suuntaan kuin purjehtien, nykyaikaiset leijamme eivät jätä kylmäksi.

Päivitämme ja lisäämme kurssiajankohtia joka viikko torstaisin!

Kurssin sisältö:

Tarvitset tälle toiselle osiolle jo mukaan sukset/ lumilaudan

Leijan valmistelu omatoimisesti lennätystä varten, leijan nosto sukset/lumilauta jalassa, tehontuotto, liikkeelle lähtö, käännökset, ajo loivaan vasta-, sivu ja myötätuuleen (kurssin valinta ja pito), leijan hallittu alasotto ja pakkaus. Harjoituksen purku

Pukeutuminen sään mukaan, kerrosvaatteet, lämpimät tukevat jalkineet ja lämmin takki hetkelliseen lämmittelyyn. Termoksessa suositellaan lämmintä juomaa. Yrityksellämme on kouluttajavakuutus. Varmista ennen kurssille osallistumista, että tapaturmavakuutuksesi on kunnossa. Jotkut vakuutusyhtiöt vaativat erillisen urheilulisäosan. Leijakurssin suorittaminen on aina omalla vastuullasi.

Soveltuvuus: Pitää osata itsenäisesti laittaa leija lennätyskuntoo, lennättää ja saada leija turvallisesti alas. Suosittelemme Kitetirri Outdoorsin leijahiihdon peruskurssia. Urheilullisille, lapset alle 18v vain huoltajan kanssa.

Aikataulu: 8.12.2023-15.4.2024 päivittäin kun hyvällä sää ennuste ja turvallinen jää

Järjestetään Lahdessa - Vesijärvellä, kohtaamispaikka sovitaan tuulensuunnan mukaan - vaihtoehtoina Mukkula, Lahden satama tai Messilä Camping.

Kursseilla on sää- ja olosuhdetakuu, siirrämme kurssia tai hyvitämme kurssimaksun, mikäli sää- ja olosuhde-ennuste estää turvallisen opetuksen!

Toimimme luonnossa - luonnon ehdoilla!