Siirry sisältöön

Sähkömaastopyörä etujoustolla vuokraus Lahti

Sähkömaastopyörä etujoustolla vuokraus Lahti
CANNONDALE CUJO S 15 150-170cm 508w 1.
CUBE RHR M 17 165-182cm 625w 1.
CUBE RHR M 17 165-182cm 625w 2.
Alkaen 40,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

Kauppias

KITETIRRI OUTDOORSkitetirri@gmail.com+358 40 5404513Y-tunnus:1816596-2Kauppiaan ehdot
ebike

Etujousto CUBE ja CANNONDALE leveällä renkaalla sopii niin metsäpoluille kuin pyöräretkiin touko- marraskuun ja isolla 625 akulla varustettuna pääsee jopa 120 km. Pyörät varusteltu takatavaratelineillää sekä lokasuojilla. Salpausselkä Trails ja Tiirismaa Trails- merkityille luontoliikuntapoluille, pääset suoraan poluille toimipisteeltämme Salpausselkä Parkista! Näillä on miellyttävää käydä vaikka Vääksyssä kahvilla! Pyörät on varustettu pimeänä vuodenaikana valoilla. Lisähintaan voit vuokrata GPS-laitteen ja satulalaukut.

Suosittelemme varaamaan ennakkoon nettikaupastamme, saat Sinulle varmasti sopivan pyörän ripeästi allesi ja pääset nauttimaan pyöräilystä, vuokraamomme on ajoittain ruuhkainen ja hoidamme ensin ennakkovaranneet asiakkaat.

Olet toki tervetullut tutustumaan vuokraamoomme!

Nouto ja palautus:   Salpausselkä Park, Hämeenlinnantie 59, 15830 Lahti ole ystävällisesti yhteydessä myyntiimme kitetirri@gmail.com tai 0405404513. Sovittaessa ja erillistä korvausta vastaan muuallakin Lahdessa ja lähialueella, kysy lisää myynnistämme.

Pyörävuokraan kuuluu: Laadukas sähkömaastopyörä, Cube -maastopyöräily kypärä, kaarilukko pakattuna selkäreppuun, tehokas etu- ja takavalaisin sekä  Bolle-suojalasit. Annamme käytönopastuksen, joka kuuluu vuokra-aikaan.

Lisähintaan voit vuokrata GPS-laitteen ja nuotiopuut sytykkeillä, kysy lisää myynnistämme.

Pyydämme tutustumaan ennakkoon: Kitetirri Tmi -varausehdot

Kitetirri Outdoors pidättää itselleen oikeuden periä enintään 300 €:n pantin per pyörä asiakkaan luotokortilta. Pantti peritään ennen varauksen alkua ja palautetaan kun pyörä on palautettu asiakkaan toimesta ja todettu ehjäksi Kitetirri Outdoorsin toimesta. Panttia voidaan käyttää vuokrauksessa rikkoutuneen pyörän korjaamiseen tai se voidaan jättää palauttamatta, mikäli pyörää ei palauteta sovitusti. Varaudu esittämään virallinen henkilötodistus, passi tai ajokortti henkilöllisyyden toteamista varten.

Soveltuu normaalikuntoisille ja pyöräilytaitoisille.

Pyöräilijän maksimipaino: 120 kg varusteineen.

Meillä voit maksaa myös virike-eduilla: