Siirry sisältöön

Palveleva vuokraamomme

Palveleva vuokraamomme

Kitetirri Outdoors - palveleva vuokraamomme Salpausselällä Lahdessa

Palveleva vuokraamomme sijaitsee Salpausselän upeissa maastoissa Lahdessa, Salpausselkä Parkissa, Hämeenlinnantie 59, 15800 Lahti

Helppo saavutettavuus, paljon ilmaista parkkitilaa, kauniit harjumaisemat ja vesistöt sekä idyllinen Päijät-Hämeen maaseutu. Alueellamme on hyvät retkipyöräilyreitit, paljon pyöräteitä, gravel kuskeille hyvin hiekkateitä ja Salpausselän maastoliikuntapolut ovat monipuoliset ja kunnossa vuoden ympäri.

Vuokraamostamme löytyy kaikkiin vuoden aikoihin harrastevälineitä ja opastettuja retkiä

  • Olemme iso pyörävuokraamo, pääosin sähköpyöriä ja meillä on oma pyörähuolto, pystymme näin takaamaan parhaan mahdollisen vuokrapyörän ja luovutamme pyörät aina henkilökohtaisella opastuksella. Pyörämme ovat huippulaatua ja suorituskykyisiä. Teemme myös pyörähuoltoja asiakkaiden pyöriin!

  • Olet erittäin tervetullut vuokraamoomme, olemme paikalla aina kun ennakkovarauksia ja pyrimme olemaan muutenkin hyvin paikalla, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä ennakkoon, jos haluat vierailla tai tulla suoraan vuokraamoon varaamaan välineitä tai retkiä.

  • Toimitamme pyöriä ja välineitä kohtuullista korvausta vastaan Lahdessa ja lähialueilla, jos haluat isompaan tarpeeseen useita pyöriä, pyydämme olemaan yhteydessä myyntiimme, kiitos.