Siirry sisältöön

Yrityksille ja yhdistyksille kivaa tekemistä!

Yrityksille ja yhdistyksille kivaa tekemistä!
[]

Kitetirri Outdoors - Salpausselällä Lahdessa

Olemme paikallinen, luotettava ja turvallinen elämyspalveluyritys , toimipisteemme sijaitsee Salpausselän upeissa maastoissa Lahdessa. Helppo saavutettavuus, paljon ilmaista parkkitilaa, kauniit ja vaihtelevat harjumaisemat järvineen ja arvoisat yhteistyökumppanimme mahdollistavat Teille ikimuistoisia hetkiä yhdessä.

Valikomassamme löytyy kaikille jotain:

  • Opastetut sähköpyöräretket eri taitotasoille ja reiteille, aloittelijasta harrastajaan. Pyörinä meillä tasokkaat Cuben täys- ja etujoustomallit ja hyvä valikoima sähköläskipyöriä. Talvella onnistuu retket Salpausselkä Trailseillä sähköläskipyörillä. Voitte toki vuokrata pyörät omatoimiretkiä varten, kysy lisää myynnistämme! Saatavilla 16 kpl sähkömaastopyörää ja 12 kpl sähköläskipyörää.

  • Jääkautinen hiekkamaa (gravel) suorastaan vaatii Sinua kokeilemaan trendikästä gravelpyörää, järjestämme opastettuja tutustumisretkiä gravelpyöräilyyn helppoja reittejä pitkin. Nämäkin pyörät ovat tietenkin varattavissa omatoimiretkiänne varten! Saatavilla 14 kpl gravelpyörää.

  • Ketterät liukulumisukset ovat loistava metsäsuksien ja lumikenkien risteytys, pääset näillä samoilemaan lähimetsiin ja voit mittailla jäniksen hyppyjä hohtavan valkoisessa hangessa. Liukulumisukset on varattavissa omatoimiretkiänne varten! Saatavilla 11 paria liukulumisuksia ja säädettäviä sauvoja. PS. Hämärässä ja pimeässä saat mukaan tehokkaat otsalamput!

  • Suppailu on niin rentoa, olemme varsinkin retkisuppailun pioneereja ja innostumme siitä aina. Näet paljon seisoessasi laudalla ja luonnon havainnointi on kokonaisvaltaista. Varattavissa myös omatoimiretkiänne varten! Saatavilla 10 kpl retkisuplautoja, säädettäviä meloja ja 50N kelluntaliivejä.

  • Vauhdikasta leijahiihtoa pääset lähestymään opastetuilla hiihtoleijan lennätys tunneillamme, voimme järjestää yhteistä tekemistä 6 hlö ryhmille ja jo muutaman tunnin harjoittelun jälkeen pääset liikkumaan ensimmäiset metrit leija avustamana. Hiihtoleijoja emme vuokraa kuin osaaville! Saatavilla 2- 6 hlö ryhmille

  • Ja yhdistelemällä vaikkapa osalle ryhmää opastettu sähköpyöräretki ja osa menee omatoimiretkenä gravelpyörillä saadaan jopa 40 hlö ryhmät liikkumaan pyöräillen! Olemme usein yhtenä osana isompaa ryhmää tuottamassa omia palveluitamme ja meillä on useita vakiintuneita yhteistyökumppaneita, joille meidän on ollut kunnia päästä tuottamaan elämyspalvelujamme.

Saat arvoisien yhteistyökumppaneidemme kauttamme saunat kuin ruokailut ja jopa risteilyt. Upeat saunatilat ja lounge Salpausselkä Parkissa, saunamaailma sekä Johnny Heist kulttipizzeria Ravintola Nosturi Lahden satamassa, idyllinen purjehdusseuran Paviljonki Myllysaaressa, Vääksyn Majakkapaviljonki, Lehmonkärki Resortin korkeatasoiset palvelut sekä upea saunamaailma, Mukkulan kartanon saunat sekä palvelut ja Hollolan Hirven savusaunan lempeät löylyt ja Kiviravintolan perinneherkut!

Tai ihan huikee juttu, pyöräillään Lahdesta Vääksyyn jätskille ja jätätte pyörät sinne ja tulette Päijänne Ristelyt Hildenin upeilla paateilla takaisin, paatilla saatavilla kattavat ruokailut ja muut tarjoilut halutessanne. Tää on kyllä kova!

Teemme mielellämme hauskoja lähtöjä esimerkiksi Lahden keskustasta ja lopetamme yhteistyökumppaneidemme luokse, toimitamme Teille vaihtovaatteet repuissa ja hoidamme kaluston pois.

Olemme kokenut yhteistyökumppani. Toimimme koko eteläisessä Suomessa, ole yhteydessä myyntimme matalalla kynnyksellä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Olet pieni tai suuri - ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme, kitetirri@gmail.com - 0405404513 - ollaan todella joustava kumppani ja tehdään kyllä kaikkemme lyhyelläkin varoitusajalla!

Kitetirri Outdoor - Outdoor activities in a unique way!