Siirry sisältöön

Salpausselkä Geopark liukulumisuksi retket

Salpausselkä Geopark liukulumisuksi retket
skinbasedguided

Lahden Salpausselät ovat tunnettuja ainutlaatuisesta geologiastaan ja urheilutarinoistaan. Lähde mukaan liukulumikenkäilemään pitkin jääkautisia muodostelmia, jotka henkivät jääkausien aikaisia tarinoita. Liukulumisuksi retkemme ovat suosittuja ja kivan sosiaallisia.

Alkuun säädämme välineet osallistujille sopiviksi. Retki on kevytvauhtinen, ehdimme samalla tutustumaan kauniista Salpausselästä. Opas kertoo retken aikana laajemmin sähköavusteisella maastopyörällä harrastamisesta Salpausselällä ja antaa parhaat vinkit.

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetä kysely sähköpostitse kitetirri@gmail.com. Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perustella. Tätä tuotetta ei ostaa ennakkoon verkosta.

Retken aloituspaikka: Salpausselkä Park,  Hämeenlinnantie 59, 15800 Lahti tai lisähintaan muu sovittu lähtöpaikka.

Ajankohta: Milloin tahansa sopimuksen mukaan, lumisena aikana. Kesto: 1,5 h

Osallistujamäärä: 8–20 henkeä. Hinta: Alkaen 440€/ 8 hlö, lisähenkilöt 40€/ hlö, maksimi 20hlö, hinnat sis. alv 10%

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta liukulumisuksista. Opastamme alkuun liukulumikenkien käyttöön.

Hintaan sisältyy: Kokenut opas harjoitteluun ja retken ajaksi, laadukaat liukulumisukset, pituussäädettävät sauvat ja otsalamppu pimeällä.

Lisähintaan saatavilla: Tarjoilut laavulla, toinen lähtö/paluupaikka