Go to content

Salpausselkä Trails

Salpausselkä Trails luontoliikuntapolut alkavat toimipisteeltämme, pääset upeissa ja vaihtelevissa harjumaastoissa siirtymään Hollolan puolelle Tiirismaa Trailseille. Tervetuloa maastopyöräilemään Salpausselkä Geoparkin upeaan luontoon!

Toimipisteeltämme Hämeenlinnatie 59 pääset suoraan reiteille, suoraan helpolle RAVIKSEN RENNOLLE ja upeita siirtymäreittejä  TAPANILAN TAIVAL ja TÄHTIPOLKU pitkin Tapanilaan pidemmille reitille,näistä selvästi haastavampi, erittäin monipuolinen ajettavaksi KINTTERÖN KYMPPI tai uskomattoman viehättävälle luonoonkauniille HAKALAUKUN LENKILLE.

Sulan maan aikaan suosittelemme kokeilemaan huippumukavaa täysjousto sähkömaastopyörää, loistava pito ja miellyttävä ajaa. Tykkäät myös ohjaustangosta säädettävästä satulan korkeudesta sekä pehmeästä jousituksesta. Etujoustolliset sähkömaastopyörät ovat hieman edullisempia, mutta hyvin suorituskykyisiä. Sähköfatbike on kiva ja helppo kesälläkin.

Meiltä saat myös 140-160mm jousituksella olevia hiilikuiturunkoisia premiumluokan sähkömaastopyöriä, parempi jousitus, tukevuus ja ajokokemus huipussaan.

Talviaikaan sähköfatbike on uskomattoman hyvä kulkemaan jopa 5-10cm lumessa ja saatavilla 2024 myös täysjousto sähkömaastopyöriä nastoilla, kovalla pohjalla huikea kokea.